< terug naar agenda

Walk of Peace Vlaardingen
Datum: 24 September
Tijd: 13.00 - 16.00
Door: Ambassade Vlaardingen
Type: wandeling
Locatie:

Reigerlaan 47
3136 JJ
Vlaardingen

De Vredesweek wordt in Vlaardingen op zondag 24 september afgesloten met een Walk of Peace, georganiseerd door Ambassade van Vrede Vlaardingen en Vele Vlaardingers Eén Huis. Een breed scala aan lokale en regionale instellingen hebben zich inmiddels aangesloten: van kerken en moskeeën en tot het college van B&W, van kunsternaars tot Vluchtelingenwerk. 

De Walk of Peace start om 13.00 u in winkelcentrum Holiërhoek. Vanaf 12.00 u kunnen de deelnemers al terecht voor een lunch bij één van de twee toko's die gelegen zijn aan het centrale pleintje in winkelcentrum Holiërhoek. Vervolgens leidt de de wandeling je via groene paden en verrassende locaties. Zoals een moskee en zorgcentrum Zonnehuis. Onderweg is er ruime gelegenheid om kennis te maken met andere Vlaardingers.


De tocht is ongeveer vijf kilometer lang, met hier en daar een versnapering. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen en ook voor kinderen is er genoeg te beleven. De Walk of Peace eindigt omstreeks 16.00 uur bij ontmoetingscentrum De Windwijzer, met een markt en multicultureel vrouwenkoor De Colores. De route wordt in september bekend gemaakt.

Aanmelden
Deelnemers aan de Walk of Peace én de lunch vooraf kunnen zich tot 21 september opgeven via: 


De opgave voor de lunch wordt vooraf persoonlijk via e-mail of schriftelijk bevestigd. Voor de lunch wordt een kleine reële bijdrage gevraagd, ter plaatse staat daarvoor een collectebus.

Opgave van deelname aan de Vredeswandeling zónder lunch wordt ook op prijs gesteld, maar is niet per se nodig.