< terug naar agenda

Zangavond rond het thema 'Vrede'




Datum: 25 September
Tijd: 20.00 u - 23.00 u
Door: Ambassade van Vrede Nijmegen
Type: Workshops

“Als we geen vrede hebben, dan is dat omdat we vergeten zijn dat we bij elkaar horen.”
Moeder Teresa

Overal in de wereld verlangen mensen onophoudelijke naar vrede. Vrede na een uiterlijke of innerlijke strijd. Vrede die het lawaai en geweld van macht zal doen verstommen. Vrede als bron om het goede in de ander te zien en te bevorderen. Vrede met je leven zoals het is en was. We zullen samen zingend het thema vrede verkennen en uitdiepen. Wie weet ontdekken we nieuwe lagen. Iedereen die graag zingt is welkom.

Waar en hoe
We zingen in de sfeervolle Titus Brandsma Gedachteniskerk aan het Keizer Karelplein. We laten ons inspireren door liederen uit verschillende tradities, door de ruimte van de kerk, door de stilte, door elkaar. Vóór het zingen kunt u op het kerkplein inspiratie opdoen. Er is een stenen wand met inspirerende spreuken/uitspraken over vrede, als een soort omhulling voor de wereldvredesvlam die daar dag en nacht brandt.

Graag vooraf aanmelden: titusbrandsmamemorial@karmel.nl of 024-3602421

Kosten: vrije gift (richtbedrag €5)
Anne-Marie ter Beke is koorzanger, cantor en zangcoach. Zij geeft al jarenlang zangworkshops meditatief zingen. Zij is gefascineerd door de kracht, expressie en schoonheid van de menselijke zangstem. Zingend kunnen woorden en teksten rakend binnenkomen, zowel bij de zanger als bij de luisteraar.

Website: Facebook Vredesweek Nijmegen
Locatie:
Titus Brandsma Gedachteniskerk
Stijn Buysstraat 11
6512 CJ
Nijmegen