< terug naar ambassades

Ambassade Assen

Locatie: Assen

De Noabershop is een non-profit stichting, opgericht vanwege een gebrek aan een winkel met regionale, duurzame producten en door een gemis aan sociaal samenzijn in Assen. De Noabershop wordt gerund door een team vrijwilligers. Maar ze zijn veel meer dan een winkel...het is een overdekte “markt” waar altruïsme, ideologisch denken en handelen,  (beginnend) ondernemerschap, creativiteit en kunstzinnigheid hand in hand gaan.


2699

De Noabershop wil een verbindend platform zijn in Assen en biedt aan beginnende ondernemers de mogelijkheid om goedkoop ruimtes te huren. Maak bijvoorbeeld kennis met verschillende koks, een masseur of kunstenaars. Ook vind je hier 'King Vintage',Sylvie's place en Het kleinste kringloopwinkeltje van Assen waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Daarnaast organiseren ze regelmatig activiteiten zoals de AsserDialoog, filmavonden, Kleintje Pasar Malam, Internationale vrouwendag, seizoensmarkten, een boeken- en platenmarkt, en natuurlijk de Vredesweek.
 

De Vredesweek zal in 2018 in Assen geopend worden op 14 september met een expositie in gebouw Zuidhaege van ongeveer 30 kunstenaars, met verder een divers programma met dichters, muziek en sprekers.