Manifeest

In het slotweekend van de Vredesweek 2017 organiseerde PAX het Manifeest. Een cultureel nachtfestival in Amsterdam waarmee we jongeren uitdaagden zich in te zetten voor een betere wereld. Met Manifeest brengen we jongeren in beweging voor vrede.

Vrede en vrijheid zijn begrippen die steeds minder vanzelfsprekend zijn. Dit raakt ook jongeren. Met Manifeest biedt PAX hen een platform om zich te uiten. We zoeken contact met jongeren door hen te betrekken bij actuele issues en nodigen hen uit hierover mee te denken en zich hierover uit te spreken, op hun eigen creatieve manier.


 

"Wat mij zo aanspreekt aan Manifeest is dat we jonge mensen samenbrengen door inhoud en feest te combineren. Inhoud zou altijd feest moeten zijn. Ik ben blij dat ik mijn zoektocht naar inspiratie en innovatie kan delen met een generatie die aan de beurt is in het leven." Theatermaker en acteur Lucas de Man

"Ik ging naar huis met een voldaan en vermaakt gevoel, maar vooral met een hoofd vol nieuwe inzichten en inspiraties die me lang zullen bijblijven en wellicht verder zullen helpen richting vrede." Blogger Sandra Deira na bezoeken Manifeest 2017.

Kijk voor meer info op www.manifeest.nl


foto's gemaakt door Chantelle Laurent.