Vredesvluchten

Vrede lijkt zo groot en ongrijpbaar. Maar er zijn heel wat gewone mensen die  zich op een bescheiden manier inzetten  voor vrede en gerechtigheid. Dat varieert van een bekende die zich inzet voor een fijne buurt, tot mensen die zich staande houden in conflictgebieden.

Het zijn vaak de kleine, alledaagse acties van mensen die ons inspireren en die een verschil maken in een verscheurde wereld. Via vredesvluchten wil PAX het werk van vredesactivisten zichtbaar maken. Bemoedig hen en verbindt jezelf met hen. Maak het werk van inspirerende mensen zichtbaar. Maak je eigen inspiratie zichtbaar. Toon je betrokkenheid. Stuur een vredesduif.


Je kunt een vredesduif versturen als individu of als (kerk)gemeenschap. Het kan online via deze website of per post door een houten duifje op te sturen. Wil je als (kerk)gemeenschap een duif per post versturen, bestel dan een duivenpakket voor 19,95 euro. Dit bestaat uit een keramische duif uit Colombia om voorin de kerk te zetten en vier houten duifjes uit Bethlehem om uit te delen. PAX suggereert namelijk vier kerkelijke momenten per jaar voor de Vredesvluchten: de vredeszondag, de tweede zondag van de Advent, de tweede zondag in de Veertigdagentijd en Pinksterzondag.
Bestel je duif via info@paxvoorvrede.nl Ook kan je daar terecht voor meer informatie, of op de website https://www.vredesvluchten.nl/