Webshop & Downloads

De Vredesweekmaterialen zijn gratis, je betaalt enkel de vaste verzendkosten per geplaatste bestelling. Wil je de Vredesweek ook steunen met een gift? Doe hier een donatie.

Heb je vragen over je bestelling? Stuur dan de bevestiging van je bestelling naar vredesweek@paxvoorvrede.nl.

 

 • Producten

 • Downloads

 • /

  Download nu de PAX Vieren, hét magazine met inspiratie, suggesties en tips voor vieringen, diensten en plechtigheden rondom het thema vrede.

  Om in de Vredesweek een passende kerkelijke viering te maken, kun je nu al het 13 pagina's tellende magazine PAX Vieren downloaden. PAX Vieren is hét magazine met inspiratie, suggesties en tips voor vieringen, diensten en plechtigheden rondom het thema vrede. Voor iedereen binnen en buiten de kerk. 

  Het thema van de Vredesweek is ‘Generatie Vrede’ en de oecumenische redactie geeft suggesties voor vieringen in de Vredesweek 2022 Aan de hand van het oecumenisch bijbelleesrooster van die beide zondagen reiken we gebeden, liederen, een beeldmeditatie aan.

  PAX Vieren wil behulpzaam zijn om met elkaar in gesprek te raken voor vieringen in de Vredesweek. En wil enkele praktische suggesties geven hoe je met mensen uit diverse culturen aan de slag kunt gaan.

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  Download hier de cartoon van Len Munnik met zijn vertaling van het thema 'Generatie Vrede' voor de Vredesweek van 2022. 

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  Wil je weten wat je zelf allemaal kunt doen tijdens de Vredesweek 2022? Download het bestandje met deze activiteiten-tips en ga aan de slag!

  gratis DOWNLOAD >
 • Handleiding

  Zaterdag 17 september is de eerste dag van de Vredesweek. Op die dag willen we om 12.00 uur op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland stilstaan voor vrede. Met zoveel mogelijk Stiltekringen door heel Nederland maken we gezamenlijk een statement in stilte voor vrede in alle conflictgebieden.

  In deze handleiding vind je meer informatie over het organiseren van een Stiltekring.

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  De Vredesweek starten we dit jaar gezamenlijk in stilte. Op zaterdag 17 september om klokslag 12 uur staan de Ambassades van Vrede en PAX op verschillende plekken in Nederland stil voor vrede. 

  gratis DOWNLOAD >
 • /

   Verbinding tussen diverse generaties is niet vanzelfsprekend. Toch hebben jongeren en ouderen elkaar veel te vertellen en te leren. Bij een Generatiegesprek gaan verschillende generaties met elkaar aan tafel in gesprek over vrede.  

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  In 2022 is het thema van de Vredesweek: ‘Generatie Vrede. Bij dit stellingenspel krijgt het thema heel concreet vorm. De vorm lijkt enigszins op het ‘Over de streep’, een bekend televisieprogramma. De inhoud gaat echter minder over het persoonlijke leven van mensen, en meer over maatschappelijke onderwerpen. De vorm helpt om elkaar beter te leren kennen en meer onderling begrip te kweken. 

  gratis DOWNLOAD >
 • 2740/

  De stap-voor-stap handleiding Walk of Peace: onmisbaar bij de organisatie van een lokale Walk of Peace, met veel ideeën en tips voor (o.a.) de organisatie, activiteiten, promotie en fondswerving.

  gratis DOWNLOAD >
 • Hoe kom je tot een bijeenkomst 'kleurrijk vieren'? 

  Het Platform Levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân heeft een stappenplan opgesteld wat zij ter beschikking stellen aan anderen. 

  gratis DOWNLOAD >
 • 3131/

  Download hier het PAX logo voor op posters, folders, krantjes en andere uitingen.

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  IKV Liederenbundel uitgave 1981, samenstelling door Nelly Dekker Koetsier.

   

   

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  Een leuke kleurplaat die je kunt downloaden en zelf uit kunt printen.

  gratis DOWNLOAD >
 • /

  Download hier het PAX logo voor op posters, folders, krantjes en andere uitingen.

  gratis DOWNLOAD >